Herhaalrecepten – Akelei Huisartsenzorg – Den Haag
Akeleistraat 35 M 2565NT Den Haag

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten bestellen kan eenvoudig: online via MijnGezondheid.net of met de app MedGemak. En heeft u geen tijd om de herhaalrecepten op te halen tijdens onze openingstijden? Dan heeft u de keuze om de medicijnen op te halen uit de medicijnkluis bij de Akelei Apotheek.

Online aanvragen
U kunt uw herhaalrecepten op de volgende manieren bestellen:

      • eenvoudig online via Mijngezondheid.net  (inloggen met uw DigiD)
      • via de app Medgemak  (downloaden in de App store of Google play store)

Telefonisch aanvragen
Bel uw eigen huisarts. Er volgt een keuzemenu.

Kies optie 2: Herhaalreceptenlijn.

Spreek duidelijk uw naam en geboortedatum in, de naam van de medicijnen, de dosering, het gebruik, hoeveel u van de medicatie nodig heeft en de naam van uw apotheek. U kunt aangeven of de medicijnen thuis moeten worden bezorgd.

Medicatie die vóór 10:00 uur is aangevraagd kunt u de volgende werkdag na 15:00 uur ophalen bij uw apotheek of laten bezorgen.

Een aanvraag in het weekend kan op dinsdag geleverd of opgehaald worden.

Wilt u helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor de herhaalservice van uw apotheek. U krijgt dan elke drie maanden automatisch uw medicatie herhaald, zonder dat u erover hoeft te bellen of mailen. De apotheek stuurt u een afhaalbericht zodra de medicatie klaar ligt. Vraag ernaar in uw apotheek. 

Wanneer het niet lukt via bovenstaande opties: klik hier voor het reguliere formulier (inloggen of een account aanmaken niet noodzakelijk)

Wij verzoeken u om geen herhaalmedicatie aan te vragen aan de balie i.v.m. privacy.