Coronavirus – Akelei Huisartsenzorg – Den Haag
Akeleistraat 35 M 2565NT Den Haag

Coronavirus

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Spreekuur in tijden van Corona

Om verspreiding van het virus verder tegen te gaan kunnen we nog niet op volle sterkte spreekuren doen. De wachtkamer en spreekuur capaciteit is aangepast i.v.m. de anderhalve meter maatregelen. U kunt altijd bellen met uw vraag. Na overleg met uw huisarts wordt er gekeken of u op het spreekuur kan langskomen. Op deze manier hopen wij zo goed mogelijk zorg te kunnen blijven leveren aan onze patiënten. Voor reguliere zorgvragen kunt u bellen naar de assistente of uw vraag direct aan uw eigen huisarts stellen via mijngezondheid.net. Voor meer informatie over mijngezondheid.net klik op de volgende link.

Via de volgende link kunt u meer lezen over de adviezen en richtlijnen binnen onze praktijk betreft het Coronavirus.

U denkt dat u misschien corona heeft: neemt dan alleen telefonisch contact op, ga niet naar de praktijk, de huisartsenpost of de Eerste Hulp. Kijk voor informatie op www.rivm.nl of https://www.thuisarts.nl/

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.