Welkom op de website van Akelei huisartsenzorg

 

 

 

 

 

 

Om u nog beter van dienst te zijn wij ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via de volgende nummers:

Dhr. P.P.N. van Gijn, huisarts tel:          070-3253234
Dhr. R.P.M. Leinders, huisarts tel:         070-3680476
Dhr. A.W.T. Nijenhuis, huisarts tel:        070-3681818
Dhr. E.M. Warmenhoven, huisarts tel:     070-3254430

 

De praktijk is geopend voor nieuwe inschrijvingen.

 

Mailadres

Indien u bij de assistente uw mailadres doorgeeft, kunnen wij u via e-mail op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze praktijk. Dit is niet bedoeld voor medische vragen.  

Azalea

Akelei maakt deel uit van Azalea huisartsenzorg. Dit is een samenwerkingsverband tussen 4 innovatieve en excellente huisartsenpraktijken in Den Haag http://huisartsendenhaag.nl

Wijkzorg van Azivo

Zorgverzekeraar Azivo heeft samen met ons een bijzondere zorgpolis ontwikkeld voor de patiënten van de Akelei: de Azivo WijkZorg - polis. Wij vinden het belangrijk dat zorg voor u in de buurt goed geregeld wordt. Dat betekent dat u van ons goede zorg krijgt en van Azivo korting op uw zorgpremie en nog ruimere vergoedingen. Met deze zorgpolis krijgt u 5% korting op de basisverzekering van Azivo en 7% op de aanvullende verzekering. Heeft u interesse? Kijk dan op www.azivo.nl/wijkzorg. U kunt langskomen op de Laan van Nieuw Oost- Indië 127 of bellen via (070) 440 24 40.

 

 

Akeleistraat 35 M
2565 NT Den Haag

Algemeen tel 070-3683684

(bedoeld voor collegae of informatie over de praktijk, niet voor medische vragen of afspraken)

 

 

We maken gebruik van cookies op deze website zodat we u beter van dienst kunnen zijn met onze services.